Cirurgia refractiva

Oferim la millor opció per a cada pacient

General - Cirurgia Refractiva

Cirurgia Refractiva

General

La cirurgia refractiva que realitzem a COR permet corregir les ametropies (miopia, hipermetropia i astigmatisme).

Es du a terme un estudi individualitzat amb els equips més avançats per tal d'oferir la millor opció a cada pacient.

Cirurgia Làser - LASIK

LASIK

Cirurgia Làser

La cirurgia làser LASIK consisteix en aplicar làser Excimer per canviar la curvatura de la còrnia.

Aquesta tècnica s'aplica a l'interior del teixit corneal, sense ferides a la superfície corneal, la qual cosa permet que la cicatrització i la recuperació resultin molt més ràpides comparada amb altres tècniques.

ICL - Implantable Collamer Lens

Implantable Collamer Lens

ICL

Les lents implantables de colàmer és una tècnica revolucionària en el camp de la cirurgia refractiva que consisteix en col·locar una lent Collamer® entre l'iris i el cristal·lí amb un innovador material fet a base de col·lagen.

Cirurgia de la Presbícia - Vista cansada

Vista cansada

Cirurgia de la Presbícia

Quan es fa la cirurgia de la cataracta, s'ha d'implantar una lent intraocular. Aquesta operació és una magnífica oportunitat per implantar una lent multifocal que permet veure a totes les distàncies sense haver d'utilitzar ulleres.

Cirurgia Refractiva

General

La cirurgia refractiva que practiquem a COR permet corregir les ametropies (miopia, hipermetropia i astigmatisme). Es du a terme un estudi individualitzat amb els equips més avançats per poder oferir la millor opció a cada pacient.

Què són les ametropies?

Si l'enfocament es produeix per davant de la retina, l'ametropia resultant s'anomena miopia, que provoca un desenfocament de les imatges d'objectes llunyans.

Si, per contra, l'enfocament es produeix per darrere de la retina, l'ametropia resultant s'anomena hipermetropia. En aquest cas, es produeix un desenfocament de les imatges a totes les distàncies.

L'astigmatisme és produït per una diferència de curvatura dels meridians principals de l'ull, i la focalització es produeix en dos punts diferents. El desenfocament afecta a la visió a totes les distàncies.

Cirurgia Refractiva - General, Normal Normal
Cirurgia Refractiva - General, Miopia Miopia
Cirurgia Refractiva - General, Hipermetropia Hipermetropia
Cirurgia Refractiva - General, Astigmatisme Astigmatisme

Utilitzem habitualment la tècnica LASIK (Laser-Assisted in Situ Keratomileusis) amb làser EXCIMER i làser FEMTOSEGON, que permet corregir els defectes habituals de forma més personalitzada i precisa, sota anetsèsia tòpica amb gotes.

Per a la correcció de defectes refractius elevats o per a casos especials en què la cirurgia amb làser no està indicada, disposem de lents fàquiques intraoculars ICL (Implantable Collamer Lens), que permeten preservar el cristal·lí i, per tant, acomodar la visió de prop.

La Cirurgia de la Presbícia (vista cansada) es realitza amb implants de lents intraoculars multifocals, que permeten la visió a totes les distàncies sense necessitat d'ulleres.

Cirurgia Làser - LASIK

LASIK

Cirurgia Làser

La cirurgia làser LASIK consisteix en l'aplicació de làser Excimer per canviar la curvatura de la còrnia. Aquesta tècnica es realitza a l'interior del teixit corneal, sense ferides a la superfície corneal, de manera que la cicatrització i la recuperació resulten molt més ràpides que amb altres tècniques.

La cirurgia és ambulatòria (no requereix ingrés), totalment indolora, i només s'utilitza anestèsia tòpica amb gotes. S'operen els dos ulls en el mateix acte quirúrgic, que té una durada d'entre 10 i 15 minuts.

Abans de la cirurgia, fem un examen ocular complet per confirmar que els ulls estiguin sans, així com altres exàmens per mesurar la corba de la còrnia, la mida i la posició de les pupil·les, la forma dels ulls (per confirmar que la cirurgia Lasik és una opció) i el gruix de la còrnia (per constatar que quedarà suficient teixit corneal després de la cirurgia).

Posteriorment a la cirurgia, només es requereix que el pacient descansi unes hores. Al matí següent, la millora és tan ràpida que, en general, la majoria dels pacients poden reprendre el seu treball i activitats després de 48-72 hores de la cirurgia.

Cirurgia Refractiva - LASIK Cirurgia Refractiva - LASIK Cirurgia Refractiva - LASIK Cirurgia Refractiva - LASIK Cirurgia Refractiva - LASIK

Implantable Collamer Lens

ICL

Lents ICL

La ICL (Implantable Collamer Lens) és una tècnica revolucionària de cirurgia refractiva que consisteix en col·locar una lent Collamer®, fabricada amb un material innovador fet a base de col·lagen, entre l'iris i el cristal·lí.

La tècnica ICL és el procediment refractiu que més ha crescut durant els últims anys. L'abril del 2019 es va superar la xifra.

Les lents de Collamer® implantables (ICL) permeten una millor correcció de defectes respecte a tractament amb làser, ja que es poden tractar una major gamma de problemes relacionats amb la miopia, la hipermetropia i l'astigmatisme. També està indicada per a pacients amb còrnies fines, ull sec o pupil·les grans.

Avantatges de l'ICL

Implantable Collamer Lens ICL - És reversibleÉs reversible: A diferència del làser, el tractament d'ICL és reversible, perquè com que l'aplicació d'una lent no altera cap teixit ocular, es pot tornar a la situació inicial sempre que es vulgui, deixant la porta oberta a l'aplicació de noves tècniques futures.

Implantable Collamer Lens ICL - Qualitat de visióQualitat de visió: Proporciona la més alta i previsible qualitat de visió de qualsevol procediment refractiu. Així ho demostra el grau de satisfacció entre els pacients, que és el més elevat.

Implantable Collamer Lens ICL - És invisibleÉs invisible: En estar ubicada a l'interior de l'ull, és invisible, tant per al pacient com per al seu entorn. El pacient ni la nota, només en gaudeix.

Implantable Collamer Lens ICL - Ràpida i indoloraRàpida i indolora: La intervenció dura uns 15 minuts i es fa amb anestèsia tòpica (gotes), la lent s'incorpora a través d'una mínima incisió de 3 mm que no requereix punts. En unes hores, el pacient pot tornar a casa i, l'endemà, fer vida normal.

Implantable Collamer Lens ICL - És rendimentÉs rendiment: És totalment compatible amb activitats d'alt rendiment, i per tant, per a esportistes professionals, treballadors de professions d'alt rendiment físic (cossos de seguretat) i d'entorns exigents (pilots, bussos, etc.).

Cirurgia Refractiva - ICL Cirurgia Refractiva - ICL

Vista cansada

Cirurgia de la Presbícia

Què és la presbícia?

La presbícia o vista cansada és una alteració normal de la visió que apareix a partir dels 40 - 45 anys, i que es tradueix en una dificultat progressiva per enfocar objectes propers. Al nostre país, un 49% de la població té més de 40 anys, de manera que la prevalença de la presbícia és molt alta. En la nostra vida diària, la visió propera s'usa per mirar mòbils, tauletes, ordinadors, i per llegir o escriure.

Avui dia podem solucionar aquesta dificultat sense haver de fer servir les ulleres de prop. Això evita les molèsties d'haver-se de posar i treure les ulleres cada vegada que, per exemple agafem el telèfon mòbil o un llibre.

Per què es produeix la presbícia?

A partir dels 40 anys, el cristal·lí, que és la lent natural que permet l'enfocament dels objectes pròxims, perd progressivament aquesta capacitat, degut a que els músculs que el controlen es debiliten i el mateix cristal·lí es torna menys flexible i rígid.

Hi ha solució a la presbícia?

Tradicionalment, aquest defecte s'ha pal·liat fent servir ulleres de lectura o progressives, amb la incomoditat que suposa per al dia a dia del pacient. Actualment hi ha solucions definitives per corregir totalment la presbícia com la cirurgia del cristal·lí amb lent multifocal.

Què són les lents multifocals?

Les lents intraoculars multifocals substitueixen el cristal·lí o la cataracta i permeten veure correctament tant de lluny com de prop. En el moment de la cirurgia de la cataracta (cristal·lí opac), s'ha d'implantar una lent intraocular i aquesta és una magnífica oportunitat per implantar una lent multifocal, que permet veure-hi des de qualsevol distància sense haver d'utilitzar ulleres.

La implantació d'una lent intraocular es fa de manera completament indolora amb anestèsia tòpica (gotes) i en règim ambulatori, cosa que assegura una ràpida recuperació del pacient.

Cirurgia Refractiva - Presbícia
Patologies

Patologies

Els teus ulls, en bones mans

Tractem qualsevol tipus de patologia visual amb tecnologies d'última generació i un equip d'especialistes de reconegut prestigi.

Rebràs tota l'atenció que necessites, des del servei d'urgències 24/7 a les visites de control i seguiment.